Midden in het leven, midden in Amsterdam. In De Nieuwe Sint Jacob, met luxe huurappartementen en stadswoningen, woon je op een bijzondere plek: pal tegenover dierentuin Artis. Ooit was hier het rooms-katholieke Oude Mannen- en Vrouwenhuis Sint Jacob gevestigd. Nu ontstaat er een comfortabele en veilige woonomgeving die met uw levensfase meebeweegt. Met de monumentale kapel in het hart en daaromheen een prachtige binnentuin, woon je hier aan een groene oase van rust. En toch in het bruisende stadsleven van Amsterdam.

De Nieuwe Sint Jacob: luxe huurappartementen, optimaal wooncomfort

De Nieuwe Sint Jacob heefty 305 luxe huurappartementen in de vrije sector en 20 stadswoningen, eveneens in de vrije huursector. De woonoppervlaktes variëren van circa 58 tot 147 vierkante meter en er zijn woningen aanwezig met 1, 2, 3 of 4 slaapkamers. De woningen zijn opgeleverd met een luxe keuken en een complete badkamer. Het comfort van de appartementen is groot, ook al omdat alles gelijkvloers is. Dat is toch wat anders dan altijd maar weer traplopen.
Eef Front
Eef Front

De App

De bewoners van De Nieuwe Sint Jacob hebben toegang tot de EEF app gerealiseerd door Zig Real Estate.
​​​​​​​In deze app hebben alle 300 bewoners alle informatie binnen handbereik.

Dichtbij, toegankelijk en altijd bereikbaar

Met de app regelen huurders woonzaken in een handomdraai. Van de reparatie van een lekkende kraan, het betalen van de huur tot aan het organiseren van een meet-up met de buurtbewoners via de community. De app helpt huurders verder, voorziet hen van actuele en relevante informatie wanneer dit nodig is en verbindt bewoners onderling.

Voor toekomstbestendige service van deze tijd

De app geeft toegang tot alle faciliteiten en functionaliteiten van het Real Estate Platform: een uniek en uniform platform, dat zorgt voor inzicht, verbinding en betrokkenheid. De app is dé tool voor eigenaren en beheerders van onroerend goed, om bewoners een uitzonderlijke woonervaring te bieden. Geavanceerde technologie in combinatie met gepersonaliseerde services zorgen ervoor dat de app onmisbaar is voor elke bewoner. De app is geïntegreerd met vastgoed-beheersoftware om de woonervaring te bieden die het gebouw en de bewoners nodig hebben.

Plantagebuurt: geliefde plek in Amsterdam, nabij Artis, Hortus en binnenstad

De Nieuwe Sint Jacob staat in de Plantagebuurt in Amsterdam Centrum. Deze groene, ruim opgezette buurt is een geliefde plek om te wonen. In de directe omgeving vind je een keur aan kunst, cultuur en natuur. Met de negentiende-eeuwse dierentuin Artis aan de overkant en de Hortus Botanicus en het voormalig woonhuis van Rembrandt in de buurt is er genoeg inspiratie voor een middagje uit. Met de kleinkinderen bijvoorbeeld. Hoe fantastisch is het voor hen om een bezoekje aan opa en oma te combineren met een bezoek aan de dierentuin? Je woont hier bovendien niet ver van alle winkels, musea, restaurants en theaters van de binnenstad.

Meld je aan voor de Online App Experience

Meer zien van de app? Laat je gegevens achter. We nemen gauw contact op en plannen geheel vrijblijvend een online sessie op een dag en tijd die jou uitkomt. Het kost je niks, behalve een half uurtje van je tijd.

Laat je gegevens achter