Tijdens de Provada ”22 in de RAI Amsterdam hebben Zig, Ron Seesing en Gerbert Kooij, en Mosaic World, Jolijn van de Hengel en Patrick Dillen, de samenwerking ondertekend! Een fantastische mijlpaal voor beide partijen. Met deze ondertekening gaan we ervoor zorgen dat we met onze software producten de (toekomstige) huurders van Mosaic World gaan verbinden. Zo gaan wij alle nieuwe websites en apps voor Monoma en Plaza ontwikkelen. Deze worden binnenkort gelanceerd.

Samenwerking Zig & Mosaic World

Patrick Dillen | Mosaic, Gerbert Kooij | Zig, Ron Seesing | Zig, Jolijn van de Hengel | Mosaic

Wie is Mosaic World
Mosaic World staat voor de filosofie van stedelijke gemeenschapsontwikkeling om die opnieuw vorm te geven. Door bewoners, gemeentes en vastgoedeigenaren overal met elkaar in contact te brengen, zodat iedereen ervan profiteert.

Reshaping Urban Living Together
Zoals bij elk mozaïek is de waarde van Mosaic World veel meer dan de som der delen. Elk van de divisies heeft een uniek voordeel doordat het deel uitmaakt van een groter ‘ecosysteem’ van bedrijven, allemaal ontworpen om de gedeelde visie te realiseren, een visie van levendige stedelijke ruimtenbestaand uit een diverse en dynamische bevolking.

> Website Mosaic World